Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/toestelinspecteren.nl/httpdocs/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1276 Arkema Inspectie Inspectie - Arkema Inspectie

FotocollageArkema Inspectie is een onderdeel van Arkema Speelvoorzieningen. Bij de toestel inspectie wordt er gekeken naar onder andere loszittende onderdelen, kapotte/beschadigde onderdelen, verbindingen, beknellingen, beschadigingen, houtrot, roestvorming, funderingen en valdempende ondergronden.

Na elke inspectie wordt er een rapport opgesteld, inclusief foto’s met de eventueel waargenomen gebreken, verbeterpunten, aandachtspunten en opmerkingen. In het rapport zullen er ook oplossingen aangereikt worden.

Alle inspecties worden uitgevoerd door een deskundig en opgeleid inspecteur welke conform de norm NEN-EN 1176 en NEN- EN 1177 werkt.

Toestellen die na 1997 zijn geproduceerd worden aan de hand van de nieuwe Warenwet WAS (Warenwetbesluit Attractie – en Speeltoestellen) geïnspecteerd, deze toestellen moeten door de overheid aangewezen instantie goedkeurt en gecertificeerd zijn. Toestellen voor deze datum worden aan de hand van de oude norm geïnspecteerd.